woensdag 24 juli 2013

De maand van: Rianne

Wat gaat de tijd toch snel. Het is al weer (bijna) eind juli en de zomer is eindelijk van start gegaan.  Het mooie weer met tropische tempraturen zorgt voor een topdrukte in het hoogseizoen op de Nederlandse campings. Ik hoop dat deze zomerse tempraturen nog een lange periode aanhouden en dit voor de ondernemers een goedmaker is voor de natte periode aan het begin van dit seizoen.

Al is het voor veel mensen een vakantieperiode, bij ons op kantoor natuurlijk ook wel een beetje, maar het gaat het gewoon door. We zijn namelijk gewoon aan het werk en goed bereikbaar en gelukkig hebben wij een airco op kantoor.  Zo hebben wij afgelopen week een nieuw bedrijf in verkoop gekregen.

Bij het opstarten van een verkoopdossier kijk ik toch altijd een beetje anders naar een bedrijf. Het is namelijk altijd een leuk traject om in overleg met de eigenaar een verkoopbrochure opstellen. Zo ook voor dit bedrijf. Het is namelijk een zeer verzorgde camping, gelegen aan een kanaal met mogelijkheden voor waterrecreatie zoals vissen, varen en zwemmen! Dus echt een  mooi plekje!

Voor kandidaat kopers is dit een perfecte tijd om nu anoniem als toerist kennis maken met het (camping) aanbod. Er bestaat dan ook geen betere oriëntatie op een camping, dan wanneer het vol in bedrijf is.  Interesse gewekt? Kijk bij nieuw in verkoop voor meer informatie en de link naar de verkoopdocumentatie.

Ook is onze nieuwe website recent online gegaan. Met grote dank voor de creatieve medewerkers van Holiday Media die erg druk waren met de ontwikkeling van deze site!!

Het is een website geworden waar ons aanbod meer ruimte heeft gekregen, waar ruimte voor nieuwsbrieven en artikelen is gecreëerd en natuurlijk een mooie plaats voor referenties.  Een frisse site met duidelijke knoppen die ook geschikt is voor mobiele telefoons en tablets. Precies zo als we dat ingedachte hadden. Wees welkom, neem gerust een kijkje! (www.vandeloosdrechtrbm.nl  )

Voor een ieder die vakantie heeft: een fijne vakantie! En voor de overige lezers werkse! Wij hebben het nog te goed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Download de brochure Stel een vraag