donderdag 5 juni 2014

WAT ZEGGEN ONZE OPDRACHTGEVERS: Romke de Jong, Vakantiepark De Kuilart

Eigenaar van Vakantiepark De Kuilart, Romke de Jong uit Koudum, was een paar jaar geleden op zoek naar een betrouwbare partner bij de verkoop van zijn vakantiepark.
Hij kwam terecht bij Van de Loosdrecht Makelaars in Nunspeet. De reden voor deze keuze was, dat zij betrouwbaar overkwamen, goede contacten hebben in de recreatie branche en veel kennis hebben van de markt. Toen de eerste verkoop van het park niet doorging, omdat de investeerder zich terug trok, was Van de Loosdrecht begripvol. Er werd direct aangegeven, dat er pas kosten in rekening werden gebracht, wanneer er echt gedane zaken werden gedaan. Dit vertrouwen werd zeer gewaardeerd door De Jong.

Ook bij de verdere doorontwikkeling en uitbreiding van De Kuilart, heeft Van de Loosdrecht Makelaars, De Jong altijd geadviseerd en begeleid.
In 2013 diverse kwamen er meerdere partijen voorbij om de verkoop door te zetten. De heer Adri Mijnheer heeft De Jong tijdens het verkooptraject volledig bijgestaan met het geven van advies over o.a. de taxatie, ontwikkeling en de verkoop. Romke is erg tevreden over de afwikkeling van het hele traject, het was dan ook een unieke samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen. De Jong, zou Van de Loosdrecht Makelaars dan ook van harte aanbevelen bij anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Download de brochure Stel een vraag