woensdag 24 april 2013

BEDRIJF UITGELICHT

De Unieke kans doet zich voor om een echt familiebedrijf over te nemen met voldoende schaalgrootte. Het bedrijf is meermalen door consumenten en de branche beloond met diverse prijzen. Er is met veel liefde en toewijding jarenlang gewerkt aan een hoge standaard en daarmee is het bedrijf toonaangevend gebleken in de recreatie.

Continuïteit en zelfs groei was mogelijk de afgelopen jaren. Door voldoende vrije kasstroom is het bedrijf in staat ieder jaar weer een kwaliteitsimpuls te geven. Daardoor een up to date voorzieningen niveau wat maakt dat de investeringsbehoefte zich richt op de potentie van het bedrijf.

Meedoen op het hoogste niveau vereist continue inzet van de ondernemer en wanneer opvolging niet in de lijn der verwachting ligt en het bedrijf de mogelijkheid heeft verder uit te breiden ligt overdracht van een goed renderend campingbedrijf mét uitdagingen voor de opvolger voor de hand.
Wij zijn blij met het feit dat wij dit gerenommeerde campingbedrijf op ruim 40 hectare natuurterrein in een prachtig toeristisch gebied mogen aanbieden namens de eigenaar.

Kandidaat kopers dienen wel rekening te houden met een hogere prijsklasse en kunnen nadere informatie via ons kantoor hier verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Download de brochure Stel een vraag